בין הסופרבול לקריאת תוויות מזון
ב21.07 התארחה בפקולטה לחינוך למדע ולטכנולוגיה בטכניון משלחת של מורים ומורות מארצות הברית לסדנה ״בין הסופרבול לקריאת תוויות מזון״ שעסקה בשילוב מזון, אוריינות מדעית ותקשורת המדע בהוראה.
במסגרת הסדנא בהובלתן של ד״ר קרן דליות והדוקטורנטית יעל רוזנבלום, מקבוצת תקשורת המדע, נחשפו המשתתפים לפרויקט ‘מאיפה מגיע האוכל?‘, לחשיבות של שילוב נושאים בעלי הקשר לחיי היומיום של התלמידים בהוראה, הכירו כלים ורעיונות לעיסוק במזון ובקבלת החלטות מושכלת והתנסו בפרויקט
המורים והמורות שמגיעים מתחומי הוראה מגוונים כמו ספרות, אזרחות, היסטוריה, פסיכולוגיה ועוד וממגוון מסגרות הוראה כמו חינוך ציבורי ופרטי, פנימיות צבאיות וחינוך מיוחד, התלהבו מאוד משילוב של נושא מדעי בהוראה שלהם ובמיוחד מנושא האוכל, שמעורר סקרנות רבה לדעתם